Speciale Online prijs Ténéré 700….

Ténéré 700 online bestelsysteem

In minder dan 30 dagen, op woensdag 27 maart 2019 om 14:00 CET, lanceert Yamaha Motor een online bestelsysteem voor de meest gepassioneerde fans die hun zomeravontuur nu al willen plannen! De eerste leveringen van de Ténéré 700 staan voor juli 2019 gepland en deze worden aan onze online klanten toegewezen op basis van ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Het standaardmodel heeft een speciale prijs van € 11.199,00* (genoemde prijs is de tijdelijke adviesverkoopprijs voor de Nederlandse markt). De tijdelijke adviesverkoopprijs geldt uitsluitend voor online bestellingen en is van toepassing tot de sluitingsdatum van het online systeem, in dit geval 31 juli 2019.

Met het online bestelsysteem kunnen klanten hun bestelling voor diverse Ténéré 700 opties bevestigen. De Ténéré is beschikbaar met het volledige gespecificeerde vermogen, maar ook in een 35 kW uitvoering. Beide versies zijn verkrijgbaar in drie kleuren, te weten: Ceramic Ice, Competition White en Power Black.

Leveringsschema Yamaha-dealer

Na de eerste batch online bestellingen zal Yamaha Motor vanaf september 2019 de Ténéré 700 aan dealers in Europa leveren tegen de standaardprijs van € 11.599,00* (genoemde prijs is de adviesverkoopprijs voor de Nederlandse markt).

Ténéré 700 – hoofdkenmerken
• Een voor rally’s ontwikkelde motorfiets, op T7 geïnspireerd dual sport ontwerp met puur Ténéré DNA
• Licht, compact, wendbaar
• Uitstekende balans tussen vermogen en controle
• Uitstekende off-road prestaties
• On-road capaciteiten het hele jaar door
• Indrukwekkend langeafstandspotentieel, meer dan 350 km met volle brandstoftank
• Krachtige, soepele en zuinige motor met hoog koppel
• Schakelbare ABS optie voor off-road rijden
• Effectieve windscherm- en handbeschermers, voor een uitstekende bescherming tegen uiteenlopende weersomstandigheden
• Geavanceerde lange veerweg
• Verkrijgbaar in drie kleurstellingen

Ceramic Ice

Tech Black

Competition White