AL WEER 10 JAAR ONDERWEG

De tijd vliegt en de eerste keer dat de deuren open gingen voelt nog als gisteren. Oftewel: Time flies when you’re having fun! Dat plezier delen we nog steeds graag met u en we zijn dan ook dankbaar voor het door u aan ons geschonken vertrouwen gedurende de afgelopen jaren.

MET DE PAPLEPEL

Van Crosta tot TopMoto

 Hanro en Wilko Staal staan aan de basis van TopMoto. Hun vader, wijlen Henk Staal, was in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw verantwoordelijk voor verschillende technische vernieuwingen in de toenmalige kraamkamer voor nieuw talent, de in die tijd erg populaire 50cc cross klasse. Met als krachtbron een Kreidler motorblok, bouwde hij een geheel eigen crosser, de Crosta (foto boven), die vaak zeer succesvol de strijd aanbond met o.a. de destijds gevreesde Gebben Kreidlers.  Zo is de liefde voor motoren ontstaan. De pioniersgedachte van die tijd leeft nu voort binnen TopMoto.

MOTORCROSS

als verbindende factor

Het management-duo is inmiddels een driemanschap.
Albèrt Ensing, die ook ruimschoots zijn sporen heeft verdiend binnen de motorwereld en de motorsport (zie foto hierboven) is toegetreden tot de directie. Hij zorgt er met zijn specifieke expertise voor dat TopMoto nog completer en slagvaardiger is.
De relatie gaat een flink aantal jaren terug. Alberts crossers werden regelmatig ‘gekieteld’ door Staal Senior en onder de vlag van de (voormalige) lokale motorclub VVR Apeldoorn heeft het drietal vele malen met andere enthousiaste crossers gestreden voor de overwinning.

ANNO NU

Ouder en wijzer(?)

Het sportieve motorrijden staat nu op een lager pitje. De passie is niet minder geworden.

Ondernemen wordt wel eens vergeleken met topsport. De gedrevenheid om het beste eruit te halen is er nog volop.

TopMoto is in de  10 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een vaste en betrouwbare speler in motorverkopend  Nederland.
Dit ondanks roerige tijden en dat is iets waar we best trots op zijn.